Ajattelin tulla kertomaan kuulumisia. Oikeastaan mitään uutta ei tämän venekallon suhteen ole tapahtunut. Poikamme kasvaa ja voi hyvin. Hän on oppinut kävelemään, kolhuilta ei pääkään ole säästynyt, mutta hyvin on kallo kestänyt. Yllättävän hyvin hän on osannut varoa päätään, mutta välillä on pöytä hyökännyt päälle tai matonreuna kampannut. Tässä kuva poikamme päästä tänä päivänä.

20160318_145120.jpg

Syksyllä poikamme sai lähetteen KOKS:sta labraan, olimme hieman yllättyneitä tästä, sillä poikamme ei ollut "aktiivisessa" hoitosuhteessa KOKS:iin, mutta halusivat vielä kontrolloida hemoglobiinin. Mutta ihan mielelämme käytimme poikamme labrassa, jotta saimme itsekin tietää onko hemoglobiini jo ihan normaalilla tasolla. Kävimme labrassa ja myöhemmin lääkäri soitti ja kertoi arvon olevan jo ihan normaali. Aikaisemmin syödyn rautalääkkeen aiheuttama hampaiden värjääntyminen ei onneksi jäänyt pysyväksi, huh!

Laitan tähän tämmöisen hieman karskisti piirretyn kuvan siitä miltä poikamme pää näytti sisältä leikkauksen jälkeen, kuva on ylhäältäpäin.

20160318_153406.jpg

Ja lopuksi vielä yksi vinkki vanhemmille: Leikkauksen jälkeen kietaisubodyt ovat todella käteviä. Meillä ainakin ne helpottivat pukemista, koska poikamme pää, oli hieman "normaalia" suurempi, niin tavallisten bodyjen pääaukkoa piti aina venyttää että ne sai puettua. Mutta ei niitä kannata kasoittain ostaa, ihan muutama riittää hyvin, sillä kyllä se turvotus laskee. Itse ostin kietaisubodyt Prismasta, siellä oli kokoja myös vastasyntyneitä isoimmille.